partyprep

att jag gillar förändringar vet nog alla som känner mig. Byter hårfårg varannan månad om inte mer. Idag va det åter dags att klä sig i förklädnad:P vet inte vad jag ska kalla färgen men nåt emellan rött och brunt.
Nu är M på väg hit det blir midda som jag står för vaniljpannkakor med kiwi och ananassalsa (bara för att det låter för jävla exotiskt:P) ikväll blir det utgång så för förfest här med ett glas Amarula sen vidare till nästa fest.

I morrn nalkas de Veronica maggio:P

ha en bra kväll^^
ciao!

musik explosion

Efter en god natt sömn är man pigg som en ja jag vet inte riktigt, men pigg är ja!
Helgen har ändrade planer, det blir utgång ikväll med J, dra iväg och lyssna på lite skön musik och bara surra samt mingla med folket. Är en helt ok lördag kväll.

Nu spelas Ladyhawke- back of the van lite skön 80's music!

ciao!

hometown glory

Ja förra inlägget var inte alls muntert, men alla har vi dåliga dagar, somliga fler än andra, men that's life. Helgen blir en lugn helg känner att jag behöver det, läxorna ligger och lockar i en stor hög på bordet så borde nog egentligen ta tag i detta nu i helgen.  Men tidsoptimist som man är så lär det bli i sista minuten.
Kan i alla fall erkänna att helgen känns lite smått deprimerande, dagen bestod knappt av nånting, va på stan en sväng sen en sväng in på affären och unnade mig lite jordnötsringar och sockerdricka, en liten trevlig pratstund med den snälla tanten i kassan som vill bli min nya bundis haha! Nu får ingen tro att mitt liv är så tragiskt som det låter bara:P

Nej just nu så är jag sjukt trött men innan man kryper ner under täcket kommer lite örongoodies

Adele- Hometown glory
Adele- chasing pavments
Frans Ferdinand- Take me out
Frans Ferdinand- Ulysses
Frans Ferdinand- Walk away
Tilly and the wall- sing song along
Tilly and the wall- Beat control
The knife- heartbeats
The knife- pass this on
The knife- Silent shout
The knife- Marble house

Ja de va väl den lilla listan.
Go natt!

en otroligt icke munter dag

Ett tag sen ja skrev nu, har inte direkt känt lusten att skriva nånting och inte nu heller egentligen, bara en liten smula. Det lär väl bli massa skit av alltihop men får försöka. Som sagt i fredags va den fredag den 13, och min dag började otroligt bra men kvällen va en jävla otur. folk man inte ville träffa kom, Trodde att en kompis gick bakom ryggen på mig och dessutom vad gjorde jag, jo halkade på isen och landade på ryggen så en del tårar och besvikelse blev det men också en del dans.
detta blir la inte direkt nåt positivt inlägg men that's that! är bara lite smått less på svinen som finns i denna värld och att behöva känna sig så otroligt nere ibland.
Ibland kan man behöva en hel dag som är en jävla bra dag också!




fredag den 13

ja som man kan läsa på rubriken är det fredag den 13, har räknat med en dundrans otur men icke, my luck is about to change. vaknade på otroligt bra humör även fast jag bara hann sova 3 timmar. Det måste va den stora gula varma solen. Man kan ju inte låta bli att le när solen äntligen är här, har vart mörkt för länge nu. Så man drog igång musiken på högsta volym och började digga med. party humöret är på g. Ska i alla fall inte vara en partypooper ikväll:P För ikväll blir det fest på lokalnivå sen krogen!

haha ja så ser min dag ut just nu, see ya?
ciao!

gråa trista dag

Det nalkas snart sovdags för min del om jag ska orka med plugget hela dagen i morgon. Men kände en lust komma krypande att blogga lite innan jag kryper ner under täcket. Igår slutade det i alla fall med att jag hyrde två filmer Fight club och Eternal sunshine of the spotless mind. Har dock bara hunnit kolla på den sistnämnda. Men kan inte mer än säga att jag verkligen diggar den filmen, har sett den minst 20 gånger och den är lika bra varje gång, en något tvistad sorglig kärleksfilm om man kan uttrycka sig så, men I guess man kan eftersom jag nyss gjorde de.
Musiken dunkas på som vanligt i mina hörlurar och sitter just nu och försöker komma på nån bra filmidé till det nya projektet i skolan. Slutade mest med massa kludd i mitt överfulla block.
har kommit på att jag måste få lite mer ordning i mitt liv, speciellt med alla inlämningsuppgifter och böcker och annan skit, allt ligger i en stor hög i en papperpåse haha hur fan ska man hitta? en sak att göra på *måste göra* listan.

ja lika tråkigt som vanligt men är för trött för att ens bry mig, ögonlocken känns lite smått tunga nu så nu blir det beautysleep i högnivå i ca fem timmar innan den tråkiga vardagen tvingar en upp.

nighty night!
bye!

filmdags

här är jag (igen). just nu händer ingenting speciellt ska strax dra iväg och hyra nån bra film och kolla på ikväll. Dessutom så är det en form av läxa som ska göras, finns de nån bättre läxa än att kolla på en bra film? Snacka om att ibland har man det bra. just nu spelas Renegade five- running in your veins. Kan inte mer än säga att denna dag är väldigt slapp a la mjukisbrallor och en knut på huvudet som många dagar denna vecka.

I'll be back
ciao!

helgen åter igen.

Då sitter man här igen som så många gånger förr. Känns skönt att bara få slappa denna helg kom nyss hem har vart hos D och kollat på film och tagit ett glas vin och bara pratat om massa flummiga grejer, mycket trevligt! Musiken som spelas, spelas på mtv och är riktigt kass just nu, samtidigt sitter jag i telefonen. Så om man tänker efter så är inte denna helg så slapp ändå men klagar inte. nu börjar jag bli lite småtrött så ska försöka avrunda denna konversation på ett litet smart sätt, genom att säga go natt!
ciao!

relaxa framför tv med lyx

Japp idag tänker jag lyxa till de lite bara för att jag känner för det. Idag när jag drog iväg för och handla så såg jag dom, nämligen estrellas salt & vinäger chips min själ blev genast gladare, eftersom att dom är så svår att hitta trodde dom hade slutat sälja dom. Där har ni min kväll- lyxa till det med vinägerchips och loka haha sen blir de nog ett bad skulle ja tro innan det blir att krypa ner under täcket och somna med en glad mage och ett lite töntigt leende på läpparna:P tänk vad små saker kan förgylla ens vardag haha.

Dagen lista som jag har skapat är lång men med så otroligt mycket örongodis här är några av låtarna:
Veronica Maggio- stopp
Veronica Maggio- måndagsbarn
Sonata Arctica- shy
Sonata Arctica- Tallulah
Kings of leon- use somebody
The dollyrots- Because I'm awsome
Oasis- champagne supernova
Oasis- Acquiesce
Oasis- I'm outta time
Markus Krunegård- jag är en vampyr

sen har vi massor av låtarna från listan som jag tipsade om sist!


rekommenderar fortfarande Mando diao- dance with somebody
den låten får en alltid på bra humör och texten är ju helt jävla underbar!

until next time, ciao!

i taket lyser stjärnorna

Ja till att börja med så måste ja säga att det är alltid roligt när man får kommentarer, dock roligare om man hade ett namn att gå efter i alla fall. Så att man inte yrar runt som en vilsen höna på en bondgård.
Nog om det gårdagen råkades försovas så missade den enda lektionen man hade, men kvällen spenderades med Michelle. Vi hade ju massor att prata om där varannan mening följdes av skratt. Det började i alla fall med Pizza(vilket egentligen var hela planen) efter en timme, mätt och rund om magen fick vi ett riktigt impuls ryck att dra på bio. Vi hade ju varit extremt nyfikna på att kolla på den nya filmen "i taket lyser stjärnorna" Ytterligare en timme senare så drog vi till biostaden, med cola i ena näven och popcorn med nån extremt kladdig krydda i den andra. Efter lite mer än halva filmen så grät nog nästan alla i salongen och ja måste säga att filmen va faktiskt bra. Lyckas man förmedla känsla hos publiken då har man fan lyckats göra film.
Kan säga att man mådde lite psykiskt dåligt efteråt många tankar som snurrade runt i skallen efter filmen. Så såg min dag ut igår (eftersom ja inte kunde skriva igår).

Nu till nåt helt annat nästa helg är det alla hjärtans dag, tanken gör mig lite deprimerad och kanske lite smått illamående. Det är den dagen på året som man får offentligt bekräftat på att man är ensam. Alla verkar vara överdrivet kära, vart man än går ser man allt detta gullgull och ballonger formade som hjärtan och massa annan skit. På tv visas dessutom bara kärleksfilmer, visst såna filmer kan vara bra men det gör en inte på bättre humör. Eller är det så att man bara är avis,. bekräftat är det då i alla fall att man är ensam. Men ja det är inge fel med det, bara lite smått ensamt.


RSS 2.0