håller hårt i väskan

"Vi vet att när vi håller av något eller någon är vi rädd att mista det/den/dom"

Det stämmer så otroligt bra! De är då vi vet att vi har blivit berörda av något eller någon. Något eller någon vi inte kan tänka oss att leva utan. Det är ungefär så en tjejs väska fungerar. haha, ja jag vet vad ni tänker "vad fan menas med det där" men om man tänker efter, har du aldrig tänkt på hur viktig en tjejs väska är?. Det är i den hela ens liv finns, allt som man anser är nödvändigt eller onödigt. Ens Privatliv, ens arbetsliv och så vidare. Väskan är sista accesoaren som alltid hakar på. (nu säger jag inte att de är så för alla) Men egentligen så är det bara materiella grejer men ändå något som bara måste finnas i väskan. Vet inte om det är en genetisk grej, de här med väskor, finns så många att välja på! Det får nog bli ett mysterium^^

Jag vet att jag har nu officiellt tappad skrivglädjen, pennan glöder inte längre, eller ja tangentbordet. kanske tanken med en blogg har skrämt mig så pass mycket att ja börjar bli paranoid? haha nej men ändå är det lite skrämmande att vem som helst kan läsa vad man skriver, sina tankar och allt annat.
men kan också vara kul att ge folk massa roligt tips.:)

apropå tips va de längesen ja gav några tips på bra örongodis m.m så här kommer några tips

En jättefin låt som är lugn och medryckande, i gungande takt är nog Whitesnake- sailing ships, fick tipset av en kompis^^ bugar och bockar.

60-tals kappan- fråga mig inte varför men den finns där i bakhuvudet, dessutom finns den i många varianter och färger^^

grillfester!- ja nu är sommaren här! så blir mycket grillfester och go musik:D

sist men inte minst- grillad eller fryst ananas! de är verkligen megagott!


va nog allt ja kom på, men ska försöka att uppdatera bloggen lite oftare för mina läsarens skull^^


summer homecoming

Har vissa av oss lätt för att ta ut ilska på fel personer, för att man själv har haft en crappy dag? varför gör man det i såna fall, kanske för att nån annan ska få känna smärtan man bär på för tillfället? I guess so. kanske är det lättare att släppa det man tänker på om man får ut det dåliga. Eller om man får dela det med någon annan.
Man väljer den lätta vägen istället för att lösa sina problem med sig själv. Men egentligen bygger man på fler problem genom att ta ut sina problem på andra. Beror ju i och för sig på vad man har för problem.

anyway, Solen tittade fram idag, och vad gjorde man, jo latade totalt med massa musik i högtalarna, känns som man inte vart hemma på länge. Helgen va otroligt rolig. Fredan blev det krogen med lite roligt folk och dansgolvet blev  vårat hem under kvällen, musiken, beaten lekte sig igenom kroppen, och framkallade en del blixtrande skratt.. Lördan blev det också utgång men då blev de mer ett lugnt ställe med massa roligt surr med en gäng glada människor. Men fick lida av nackspärr under hela helgen, gick där som att ja hade knäckt nacken haha, och av varje skratt följde ett gäng "aj aj aj" eftersom dessan tyckte de var jävla roligt blev de aj aj aj gånger 1000 haha men nu är i alla fall nacken hel igen.

ett låt tips, är ialla fall idag Juliette Lewis and the licks-Got love to kill, skön låt hon kan verkligen sjunga och är dessutom bra skådespelare.
ett program man måste se är "morgon soffan" haha känner man sig nere så kommer man inte göra det när man sett programmet! haha

ja va la allt jag kom på att skriva idag:P en kram till mina medvetna trogna läsare:D dom ja vet som läser^^


god natt




glamigt eller totalt oglamigt

Har ingen fantasi på vad ja ska skriva idag. I mina hörlurar dundrar låten "backwoods gold" med Black stone cherry. Har inte hört så mycket av dom än. När jag tittar ut genom fönstret ser jag jul ljusslingor på folks balkonger, som taget ur 70 talet. Eller så har dom bara hoppet uppe om att det snart är det jul igen.
Gäspar emellan åt, är nog rekordtid för mig att bli trött så tidigt. Men dude, de kanske är lika bra ändå.
Men nej ska nog hålla ögonlocken uppe en stund till och skissa lite på en polares tattoo.

I morrn kommer de bli massa tråkiga grejer som ja har skjutit på hur länge som helst men måste ta tag i dom nu. Såna där tråkiga vuxengrejer, som att söka jobb. Sen att dra ut i solen en stund med en polare och bara va totalt oglamig.

nej det här få bli tråkigaste, kortaste inlägget nånsin. men keeping update. nighty night!


kylskåpspoesi

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, men kände ändå att ja ville skriva ett till inlägg. Så det får nog bli nåt otroligt spontant och vilseledande.  Finns så mycket man vill skriva om, små eller stora ord som fylls ut på ett vit papper. eller varför inte små magnet ord som dras till de slitna kylskåpet i köket?

hittade några av mina kylskåpspoesi ord liggandes på golvet.

Lyssna till elegant, kall poesi
stanna, se
vackra, desperata gitarr
spela
sin melodi

 Har man lite att göra kan man klistra fast små ord på kylskåpet. som saknar mening eller så har det kanske betydelse för någon.

Nej fan nu orkar ja inte hålla ögonen öppna längre, blir att sova lite, får fortsätta skriva mer i morrn:D nighty night

say the word, the word is on your lips. damdidam...

Hela kroppen pirrar av glad känslor idag, helt underbart, snart är sommaren här!
Sitter och sjunger med till låtar av Alphabeat, Man blir glad i hela kroppen av att höra deras låtar:D
Helt plötsligt hoppar man upp från stolen och börjar dansa runt hela rummet medans man sjunger högre och högre med ett leende på läpparna och hela väggarna vibrerar i takt till musiken:D

We love this exaltation (woh oh, o-o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-o-oh)
We live on fascination (o-oh).

Say the word now (fa-sci-nation)
Say the word
Come on say the word now (fa-sci-nation)
Come on (fa-sci-nation)

Helgen va riktigt rolig, otroligt fint väder, så har umgåts med massa folk i solen i helgen och bara stekt lite. på med dom fina solglassorna.  helgens kommentar va att jag liknande Doris i jönsson ligan haha vet inte hur ja ska tolka det, men tack ändå^^

jag och några polare hade en rolig fredag och lördag, drack lite vin och körde twist, haha de ekade i hela trapphuset innan vi gick vidare för att träffa lite fler folk. 

ska passa på att sola den här veckan om solen dyker upp igen. sätta sig ute med en kall Öl i handen med massor av bra musik i stereon, med gräset kiklande under fötterna.

sommarens spellista kommer nog bli väldigt blandat.
* Alphabeat-fascination
* Alphabeat-boyfriend
* Alphabeat-into the jungle
*Alphabeat- 10 000 nights of thunder
*Arctic monkeys- brainstorm
*Arctic monkeys-when the sun goes down
*Arctic monkeys-leave before the light goes on
*Arctic monkeys-certain romance
*Arctic monkeys-fake tales of san francisco
*Arctic monkeys-mardy bum
*Mötley Crüe-hooligans holiday
*Mötley Crüe- Dr, feel good
*Mötley Crüe-smoking in the boys room
*Mötley Crüe-Looks that kill
*Mötley Crüe-Shout at the devil
*Mötley Crüe- girls girls girls
*Mötley Crüe-same ol' situation
*Hammerfall-hearts on fire
*Hammerfall-last man standing
*Duffy-Mercy
*Duffy-rockferry
*Duffy-syrup & honey
*Juliette lewis and the licks-hot kiss
*Juliette lewis and the licks- stickey honey

Ja de va bara några av låtarna, men finns så mycket mer!
de va väl allt ja hade o skriva idag tror ja:P



kroppsliga konstverk

Jaha en ny chans då på att skriva om mitt 3 inlägg eftersom de mystiskt försvann.
Jaja, igår när ja inte kunde sova fick jag en uppenbarelse på hur min nästa tatuering skulle se ut. Booom! så visste jag exakt hur den skulle se ut. Så just nu sitter jag här och skissar på den på ett tomt ark som ska fyllas med ett oldschool konstverk^^

för typ en månad sen satt jag och kollade på "Erik och Mackan hela och rena" som by the way är ett helt jävla underbart, roligt program. Då dom då satt och snackade om bla Tatueringar, skaffar man tatueringar för att dölja sina "flaws" eller för att berätta en historia etc genom att skapa ett konstverk på sin kropp för resten av livet? Smaken är som baken, och när jag fick upp ögonen för tatueringar så visste jag direkt att ja ville göra fler. Varje tatuering är ju dessutom personlig och berättar sin egna historia. Varför inte visa världen sina historier?
Denna konstform är äldre än vad man tror, mer än 40 000 år gammalt. Man har hittad verktyg och färgpigment som tyder på det här, redan på grottiden. ( vilket tur att google finns, helt kanon). Man skaffar tatueringar av ett syfte och absolut inget fel genom att smycka kroppen på de sättet. Så varför skulle man skaffa det för att dölja sina "flaws"? dessutom så är en persons brister en del av vem man är lika så tatueringar m.m. god damn låter så nedlåtande när man frågar folk vad dom hade för syfte att skaffa sig en tattoo.

aja nu ska jag fortsätta att skissa en stund, och sen försöka sova. Denna diskussion har säkert blivit totalt flum just för att ögonlocken hänger halft ner. men men får väl fortsätta i morrn eller så^^ Gonatt people!

ny i bloggens mystiska värld

Som ni säkert har märkt är jag ny i bloggens mystiska värld. Men de lockade en till slut att börja sin egna blogg, no regrets so far!

Så vad tänker jag då fylla ut dessa tomma ark med som kan intressera resten av  världen?
Ja vad ska man då svara på det, när man själv inte riktigt vet än så långt. Eftersom detta är ändå mitt andra inlägg. men jag kommer bla diskutera om musik musik musik. Där jag kommer rekommendera många bra låtar, konst (nej då menar jag inte som mona lisa, stela tavlor) inte den sortens sofistiskerade konst. Utan mer om bla tatueringskonst, och eftersom jag skissar mycket, som tatueringar, ansikten osv så blir det åt det hållet. Där jag kan tipsa om olika grejer, hur man använder olika pennor för bästa effekt (det jag vet i alla fall)
Sen kommer jag skriva om så mycket annat! allt möjligt så jag hoppas att jag inte tråkar ut folket, dom som läser det här. Som en del bloggare som nöjer sig med att skriva om en grej endast, det är inte riktigt min grej kan inte nöja mig med en grej. Det finns ju massor att skriva om!

Kan börja med att säga att den här dagen har varit otroligt seg. Men då är det tur att folk har kommit på nåt som heter instrument! vilket/vilka jävla geni/genier. Att man kan framkalla musik nåt som trumhinnorna gillar.  Helt jävla underbart. Tyvärr kan jag inte spela nåt instrument nu eftersom jag inte äger nåt. Så för min del blir det väl mest lufttrummor haha! Det saknar jag faktiskt att sätta sig bakom trumsetet och dra igång och spela. Men hey det funkar ju likabra att lyssna på musik.

Har fastnat för Hammerfall, har hört dom några gånger förr men aldrig riktigt fastnat förrän jag hörde Joakim Cans på körslaget (trodde faktiskt inte att de programmet skulle va bra, men när Cans är med blev det en helt annan grej)
Sen är ja väldigt inne i hårdrock, glamrock, metal och annan musik överhuvudtaget. Så kan rekommendera en del låtar idag som alla borde lyssna på.

Dessa fyra första låtar kommer alla från Mötley Crüe

först blir det "Dr. feel good" man blir alltid glad av den låten först för att den är lite "tyngre" och inte liknande än resten av låtarna. Tommy lee bakom trumsetet och det tunga trumspelet gillar jag. Det är enkelt men otroligt bra!

sen har vi "home sweet home" Början av videon är otroligt nostalgisk, påminner lite om 60-tales livet på stranden och då dyker såklart bilder upp i huvudet, som dom gamla raggarbilarna, solbrillorna (jag kan inte släppa att prata om solbrillor märker jag) och allt som fanns på 60-talet. men sen När låten går igång så blir det en lugn, skön låt med en del gitarrsolon. enkel text som sätter sig i huvudet direkt.

Sen kommer "kickstart my heart", låten är lagom snabb och den får en att vilja göra spontana, knasiga saker, och med det menar jag, som att hoppa bungejump eller nåt sånt. Ni fattar vad jag menar. Att få adrenalinet att hoppa "kickstart my heart" säger väl nästan allt?

sist men inte minst av Mötleys låtar kommer "Hooligans holiday" en av mina favoritlåtar, den skulle passa jävligt bra i en skräckfilm den har den där känslan i låten  som passar in i en skräckfilm.

sen har vi lite fler otroligt bra låtar

"Hearts on fire" av Hammerfall.  Alla har nog hört den en gång. videon påminner lite av några av Sonata Arcticas videos. Joakim Cans har (tycker jag) ett otroligt varierande utbud på sin röst som passar otroligt bra till den här sorten av låtar. Sen när gitarrsolot dyker upp, det är så att man tappar hakan. Sen blir låten lite mjukare och pang så dyker refrängen upp!

"Last man standing" också av Hammerfall "I am the one whos soul is sold, forever come I be the last man standing" en låt som Peppar en när vissa dagar är allmänt jobbiga. Texten är bra tycker jag, tycker den säger att man är oövervinnelig oavsett.

Ja som jag skrev innan så har jag otroligt varierande musik smak så det kommer dyka upp massor av låtar att rekommendera och massa annat som jag hoppas kan intressera några i alla fall.

Nej nu får det Fan räcka för idag. fingrarna börjar värka. dags att kolla på nån bra film och bara slappa en stund. Rock on rockers! (haha vad töntigt det lät men men)


en tidtabell för ensamheten

Nu börjar det kännas jobbigt att inte ha nåt jobb. Letar och letar och söker men jag står nog stilla på samma ruta.
När alla andra jobbar så får väl jag fördriva tiden på att blogga så länge^^
haha vad otroligt tragiskt och ensamt det låter, men just nu står mitt liv stilla i alla fall när det gäller jobb. Har tagit ett djupt andetag och håller andan tills vidare.

Tänkte i alla fall börja med att skriva ner dags 5, toppen och  botten. Nu snor jag Idén av Emma men hoppas hon kan förlåta mig ändå;)

TOPPEN

1. Dagens låt som etsat sig fast i mina trumhinnor är i alla fall, Mötley Crüe- Don't go away mad just go away.

2. Solbrillor! snart är det sommar, och det finns sjukt många solbrillor att välja på, just nu är jag mest inne på 70-80 tals nostalgi du vet dom där brillorna som döljer hela ansiktet men som är otroligt snygga i alla fall. Det får en att se så mystisk och rolig ut på samma gång.

3. James Dean! Har bestämt mig för att köpa  filmerna, öster om eden, jätten och ung rebell, Ja jag vet dom finns bara på VHS och det finns väl ingen som använder den sortens filmspelar burk längre. Men jag ska ha dom i ändå! Om jag så får köpa en VHS på köpet så är det värt det.

4. Old school tatueringar, är väldigt inne på det temat just nu och ska fortsätta på det på min 3 tatuering.

5. Systemkameror, gillar dom skarpt speciellt den gamla sorten. Nu gäller det bara att masa sig iväg och få min lagad så jag kan ut och fota nån gång.

BOTTEN

1. sommaren igen nu vill jag mest få lite färg det känns inte så lockande att gå ut på stan med sina kritvita ben och blända resten av världen.

2. läppglans med smak, jag har aldrig förstått grejen med de där, man vill ju inte direkt ha nåt på läpparna som smakar jordgubb ex. de går inte att motstå att smaka, nästan!

3. bubbelgum, smaken försvinner direkt och helt värdelöst!

4. nysningar, har nysit säkert 30 ggr på bara 2 timmar idag och de börjar krypa i nerverna nu.

5. inget jobb, Så blir mycket dötid. Men snart så!

Nu tror jag faktiskt att jag ska dra mig ut en stund i alla fall och skriva mer Ikväll. Då kan jag fördriva mer tid här på bloggen att skriva massa onödiga och nödiga(?) saker.

RSS 2.0