puts väck, borta.

Japp I'm back nu efter helgen igen. fredag va grymt kul:) sen resten av helgen blev bara lugn.
Vad har ni haft för er då?

har hunnit med en del idag också, städat, duschat och nu sitter man här och väntar på en kompis som kommer med tåget, är faktiskt lite nervös och rädd att vi inte ska känna igen varann och bara gå förbi varann va ju trots allt två år sen man sågs. Men de ska nog inte va några problem, tror ja:P
Har börjat märka att mitt bloggskrivande kommer i perioder, visst jag skriver nästan varje dag, men ibland blir en del inlägg helt tomma, för fantasin försvinner ibland på vad man ska skriva. väldigt frustrerande hade massa ideer på vad jag skulle fylla ut den här sidan med i lördags men dom verkar helt borta nu:S

ja ja nästa gång.

nej nu ska jag dra men vi hörs! ciao!


Åhh älskade mockasiner:P

Hittade kanske världens sötaste, skönaste mockasiner idag som ska bli mina! dessutom rea då har man i alla fall ett par höstskor^^
Trodde även att jag skulle va tröttare än va jag är, är faktiskt inte ett dugg trött. Ser fram emot kvällen som fan! detta gäng har man alltid kul med:) Sen blir de ju vad man gör det till.
Själv då har ni några roliga planer? (frågar jag en gång till) let me know vad som händer:)

ja nu är det fyra dagar tills Dennis kommer och hälsar på mig, är faktiskt lite nervös va så sjukt längesen vi träffades nu tänk om man inte skulle känna igen varann? haha inte för att risken är stor men ändå, vilket förudmjukelse:P
Får se vad vi hittar på, blir en sväng på stan på måndag och ta nån lunch/middag. kanske dra iväg på badet och relaxavdelningen får se.

ja sen vore de kul om ni ville komma med tips på musik ni gillar, jag tipsar ju en hel del om musik och vore kul och få lite tips också^^

Nej nu ska jag dra men vi hörs i morrn:) ha en grym kväll! Ciao!


älskade coola basker:P

God morgon kan man väl säga. Gjorde en försök att sova tidigt igår, men resultatet blev massa vridande fram och tillbaka och mer och mer irriterad blev jag när det blev ljusare ute och det blev mer och mer ljud. Sen när ljudet  utanför mitt fönster lugnande sig så såklart gick ett billarm igång. Nej så kanske bara man ska säga "morgon".

Igår fick jag nästan dåligt samvete för att jag hade tänkt blogga men hade ingen ork överhuvudtaget, för en kväll va jag en riktig soffpotatis. I alla fall nån timme innan jag drog iväg till marre.
Men I'm back today^^ Ja jag hade ju faktiskt sagt att jag skulle komma med massa musiktips också men de får bli senare ja lovar. Men låten som spelas just nu i högtalarna när ja sitter här är i alla fall "Robyn-cobrastyle" tro de eller ej:P
överlycklig i alla fall att jag hittade en stickad basker igår, tyvärr ingen mörkblå:( men den ja hittade va inte så illa pinkad den heller. haha!

ikväll blir det party ialla fall är så tänkt, resten av helgen kommer nog bli mest degande och film gånger 100 men inte helt fel:) vad har ni för planer i helgen då?

Nej nu ska jag fan dra till köket och göra en kopp thé och frukost.

ciao!

känner mig som en vandrande zombie.

Just nu känner jag mig som en vandrande zombie. Mitt osmarta försök igår att sitta uppe över ett dygn var ingen hit direkt. La mig framför tv och somnade på mindre än 3 minuter. sen vaknar jag på kvällen och kunde inte somna om.
Kan inte säga att kaffe hjälpte mig speciellt mycket.
Även mina planer för idag sprack för ute öser regnet ner. En tragisk mörk bild visas utanför mitt fönster, så mörk att man tvingas tända lamporna redan nu. Vissa regniga dagar får en att känna sig lika grå som vädret.
Kanske man ska ta fram en bok och börja läsa? eller kolla på nån bra film och krypa ner under en filt ja ja jag får se vad jag hittar på. har nån tips på vad man kan hitta på, på en trist regnig dag, när man inte orkar dra nånstans?

 En positiv grej är att jag börjar komma igång med skrivandet igen. yeah!^^ ska försöka skriva nånting varje dag, hoppas inte ni som läser somnar, pga av trista oinspererande inlägg:P

Tänk att nu är hösten här också, shit. Vad hände med sommaren? man hann knappt blinka innan hösten va här. shit vad snabbt de här året har gått. Det skrämmer en lite. Förutom att när man har tråkigt så är tiden oändlig medans roliga stunder är över på 2 sekunder. Sen har ett dygn alldeles för få timmar, 24 timmar är ingenting, kunde inte ett dygn åtminstonde vara dubbelt så långt?
Aja nu när hösten är här är det kanske dags att kolla efter en höstjacka? är lite sugen på en grå trenchcoat. Får se om man hittar nån som inte kostar skjortan. Vill även ha en stickad basker en marinblå kanske^^

Nej nu tror jag att jag ska göra en kopp thé och dra igång en film.
men I'll be back:P (förresten i morrn kommer i alla fall massa spännande, ny musik som jag ska tipsa om)
peace:P



ge mig en kopp kaffe så ja inte somnar.

Gässsspppp! Sitter här och ögonlocken känns så tunga. Men nej jag får inte somna. Har vänt totalt på dygnet. vanligaste tiden att sova för mig nu senaste veckan har varit att gå o lägga mig vid fyra-fem och sen sova bort hela dagen. Men nej nu är det dags att vända tillbaka till rätta sovrutiner igen, bara att bita i det sura äpplet eller bita tag i kaffe muggen och dricka x antal kaffekoppar. Som jag ska göra om en liten stund.
Har zappat igenom alla tv kanaler, ja vet inte hur många gånger och det visas mest skit. reklamer på ansiktskrämer och andra kurer är faktiskt lite skeptisk till sånt för de dom säljer via tv:n verkar man aldrig hitta i kosmetik affärerna så nja ja vet inte. Har nån testat så säg till, funkar de?

Solen lyser i alla fall igenom fönstret fast klockan knappt är 6. lovely:)
Så får se vad man hittar på idag, ut en sväng kan alltid hoppas att man får sola lite åtminstonde glassa lite. Sen ikväll ska jag iväg och umgås med min älskade vän marre. Kanske dyker de upp ett till blogginlägg ikväll också eller så hinner ja knappt börja skriva innan ja somnar till och mitt huvud ramlar på tangentbordet på Z knappen och att de inlägget endast kommer innehålla ZZZZZZZZZZzzzz i x antal sidor:P

Nej just nu längtar jag efter den där stora koppen med kaffe!
vad kan man mer säga än go morron?


beatniks

Sitter och lyssnar på Ozzy Osbourn-get me through samtidigt som ja försöker fixa en spellista som ja har lovat blev väldigt många låtar^^ hoppas du kommer gilla den. nu är de bara en vecka kvar tills du kommer hit. Ska bli kul och ses igen efter över 2 år. 

Sen måste ja bara säga är så glad att du finns Björn:) en av dom bästa vännerna man kan ha. han har hjälpt mig jävligt mycket! kan inte komma på mer smör nu:P (hoppas de räcker med smicker haha vet ju att du kommer läsa de här)

Ja vad kan man säga annars igår såg jag och Marre en helt sjukt knäpp film "funny games". den va riktigt knäpp se den själv så lär ni märka de.

hmm vad händer i veckan då? blir nog en vanlig vecka med ex antal fika på stan, massa skratt och fest på fredag.

va allt ja kunde komma på nu men hey spellistan kommer upp i morrn^^
peace


stackars små kräftor:P

Idag vart det kräftor till middag, ja visste inte vad jag skulle tycka om det, tyckte nästan synd om dom små krypen när dom låg på högar på bordet och stirrade tomt med sina svarta ögon.
Men hey det va helt ok, även fast jag föredrar dom skalade och klara att äta. Är ingen direkt kräftexpert på vad man kan äta eller inte.

sömn eller ingen sömn det är frågan. har knappt sovit nånting i natt så har gått på överskottsenergi.
sover man för lite blir man trött, sover man för mycket så är man lika trött som när man har sovit för lite. vad är lagom? är inte hela poängen med sömn att man ska känna sig utvilad när man vaknar? Kanske man inte får nån sömn när man somnar till tv:n som visar låtar på mtv. Sen vaknar man med en dålig attityd eftersom man vaknar med en dålig låt på hjärnan som man inte alls vill kunna. 

Men just nu spelas Mötley crüe-afraid i högtalarna den låten är så sjukt bra! Men det går aldrig att tröttna på Mötley heller det är nästan omöjligt.

nej nu ska jag dra. men håll kollen på nästa blogginlägg^^

no day to be unhappy

musiken poppar för fullt här! Idag är ja verkligen på bra humör

här är några på min spellista Mötley crüe-afraid, M.I.A-paper planes, A fine frenzy-almost lover och massa annat. Hade egentligen inga planer för kvällen alls tänkte ta det lugnt för första gången på länge. Men ändrade planer snart drar de iväg till min älskade vän M. titta på film och snacka skit en helt ok fredag ändå:)

Idag känner jag mig på väldigt bra humör, känns som ingenting kan sabba det!  Har även bestämt mig för att sluta snusa det kommer bli svårt men det ska gå har ju gått bra hit tills så:)

Tro det eller ej men hittade ett citat av Karin Boye i cosmo igår
"Mitt ljus är en blomma
som vissnar i rymdens sena höst.
Det ljuset är all min tröst.
Det ljuset är nog till tröst." fint va?

ja vad kan man mer säga? de får nog va allt nu ska jag dra men håll koll på mer musiktips vet ja^^ peace


music tips

Har ju massa musik tips kom jag på^^

The donnas-fall behind me
The donnas-strutter
The donnas-don't wait up for me
Florence Valentine-Hoy! johnnyboy
sons and daughters-"darling"
sons and daughters-dance me in
mustasch-black city
mustasch-double nature
Mustasch-parasite!
A fine frenzy-almost lover
A fine frenzy-lifesize
Black stone cherry-lonely train
Black stone cherry-shooting star

lite blandade låtar men får räcka så länge^^


städfreak?

Ok Dagen som man har fruktat hela veckan är här, *suckar* ja ja lika bra att få det överstökat. vad pratar jag om? jo den extrema storstädningen, fram med alla rengöringsmedel handskar och vänd upp och ner på hela rummet. Jag är verkligen inget städfreak, det är det värsta ja vet men när ja väl sätter i gång är jag nästan överdrivet noga.
Ska man kan man lika gärna göra det noga.
Att bli vuxen har en del nackdelar, bla städning. men känns grymt skönt att det är över, sen unnade jag mig lite lyx av hemma-spa.
Tack vare emmas tips om "Ben and jerry" glassen va jag tvungen och testa den igår, fy fan vad god den va! Kan säga att den måste ni testa.

Så den här dagen va totalt oinspererande men nödvändig.

en av världens finaste låtar som ja tipsade om förra gången är absolut
Bloc Party-so here we are.... lyssna! kanske inte faller alla i smaken men vissa förhoppningsvis:)


So here I am

Då är det väl dags igen att uppdatera livet en aning.
Har så otroligt många tankar som snurrar uppe i huvudet. Men kan börja med att säga att helgen har vart helt jävla underbar förutom regnet men men det är bara vatten. Har nämligen vart på festival storsjöyran. hur kul som helst som vanligt:)
många bra band och sköna människor.
Ibland har tankarna sprungit iväg åt ett annat håll, varför flyttade du så långt bort? (vet att du kommer läsa det här) skulle vilja träffa dig igen. hoppas vågar jag inte göra, man blir bara besviken och jag är trött på besvikelsen och hoppet om att vi kanske träffas snart. Vet det va längesen vi träffades nu men hade vart kul att ses.

livet har sina upp och nedgångar och nedgångarna är ingen höjdare. Gäller att ta en dag i taget, mer kan man inte göra.

har förresten några sköna låtar att tipsa om lite blandat.

*Guns N roses- cats in the cradle and the silverspoon
*Guns N roses- November rain
*Guns N roses-Don't cry
*Guns N roses- You could be mine
*Bloc party- So here we are
*Bloc Party-sunday
*Bloc Party-Two more years
*Bloc Party-Little thoughts
*Bloc Party-hunting for witches
*The sounds-ego
*The killers-all these things that I've done

va allt ja kunde komma med idag i alla fall....

RSS 2.0