studio fotografering

Jag har nog hittat mitt blivande yrke. Nu har vi börjat med att fota i studion. De va grymt roligt. Nästa vecka ska vi börja med teman. Varje person valde ett eget tema, där vi får göra precis vad vi vill det är bara fantasin som sätter gränserna. Jag har då valt undanskymd/skuggor. har hittat några roliga idéer på vad jag vill göra de lär väl återstå och se vad som blir. Känns lite som fotograferingarna i top model. eftersom vi inte bara övar på att fota utan även att va model för att vänja sig att stå framför kameran. Detta måste väl ändå vara mitt "kall" om man säger så. Vem vet om ja får använda bilden så kommer den nog dyka upp här!

nej nu är de dags och dra.
peace rockers!

Butter i snövit o dom sju dvärgarna

Åter ingen är jag bitter eller jag skulle kunna jämföras med butter i snövit och dom sju dvärgarna där har ni mig. Snälla ha förståelse att vissa kan ha problem därpå dyker bitterheten fram. ha bara tålamod och visa stöd.

Idag eller om ca 10 min ska vi ner i studion och börja öva på att ta kort i studio:D fan vad roligt säger jag! dagen blev genast bättre:D nåt sånt liknande vill ja jobba med så jag är som ett litet barn i en godisaffär^^ känns inte lika lockande att leka modell heller men aja vad gör man inte för att ställa upp.

Jag är väldigt kritisk mot bilder speciellt dom ja tar själv. Men känns bra när man får bra respons på sina bilder:D berättar mer sen nu ska jag dra

peace!

A bad hair day or just a bad day

Vissa dagar (i mitt fall rätt ofta) så vaknar man på fel sida. Hela dagen blir förstörd är riktigt less på att ha dåliga dagar. De blir inte bättre när ingen förstår varför heller man är så nere som man är. Utan istället är man bara en bitter sur kärring. Men antar att det kan framstå så. Men vad ska man göra då? det är lite svårt att ¨hålla humöret uppe såna här dagar, även fast man försöker sitt bästa är det inte alltid de funkar. Så ha tålamod mot folk som vaknat på fel sida. Everybody can have a bad hair day.

colourbone

Ibland chockar ja fan mig själv, sitter just nu och skissar på en döskalle. Idéen fick ja när ja kollade runt på lite tatueringar. Sen undrar ja vem som sitter o skissar på mina skisser? kan de finnas nån annan logisk förklaring när de blir bättre än vad ja trodde ja kunde? haha eller så underskattar ja mig själv stort. Tror nog på de sist nämnda i såna fall. ja lovar att snart dyker de upp bilder på några av mina skisser för er som är nyfiken^^ ja har underskattat mig själv med att skissa direkt från fantasin också utan motiv. men vissa dagar glider fantasin o motivationen fram på bananskal.

idag tog ja en fika med min älskade rocker marre de va mysigt, även fast den här staden känns hemsökt, ni vet i westerfilmerna när stora hötussar rullar igenom staden? så känns de nu. de va få kottar på stan idag. Dom få människorna som visade sig gick som zombier igenom stan. sen drog ensamheten igenom stan. Även fast de va ruggigt kallt men hey ingen ursäkt för att inte gå ut. Sen typ en halv timme senare blev de en till fika i brist på annat:P satt och lusläste en tatueringstidning^^ kanske därifrån ja fick all fantasi?

ja ja tiden rinner fan iväg och ja måste få lite skönhetssömn innan plugget^^
men I'll be back.
peace
*********************************
lyssna på den här låten vet ja "Kings of leon-sex on fire"
*********************************

RSS 2.0