there's no better place like home

Jaha då är man tillbaka i skokartongen:P Jag verkar aldrig bli kvitt min förkylning ialla fall. Blir galen!
ser ut som en jävla cirkus här hemma, rörigt och konstigt haha förkylningscellerna talar.

Det är i alla fall roligt med nya kommentarer men blir nyfiken på vem det är som kommenterar när personen i fråga vill vara anonym (?) vore kul med ett namn även fast jag har mina aningar^^

musiken dunkar på i högtalarna som alltid, och julen är inte långt bort nu. Vet inte riktigt men börjar lite smått avsky jullåtarna som man brukar spela, ingen riktigt jullängtan än i alla fall... men kan alltid hoppas att den kommer krypande snart.

nej nu ska jag dra men keeping update.
ciao!

flytt från skolådan

 Frossa frossa, hur god är inte den här! har suttit och vräckt i mig "Ben&Jerry's - strawberry cheesecake! ända sen jag kom hem. Nu bär flytten av för den här veckan så ville bara skriva av mig lite innan jag drar iväg. Min älskade vän M ska laga middag idag. Tvivlar inte direkt på att det blir kanongott.

ny musik kommer:)
Ciao!

when the sun goes down

Japp jag kunde inte hålla mig mer än 3 timmar och 3 minuter innan jag kände skrivandet komma krypandes igen.
jag fick en uppenbarelse idag om man kan säga att det kallas för det. Tack vare en film, som fick mig att bestämma mig nu ska jag fan slita, jobba och spara och sen drar jag äntligen iväg till Paris och L.A, paris för andra gången och L.A för första gången. Mina drömmar är verkligen såkallade chezzy vissa gånger. Men ja kan man vara kär i en stad så är jag fan det också! Det som gör det så chezzy är väl att Paris är den romantiska staden som många säger och även modes lilla skolåda. Tror absolut på ödet nu, först ser ja filmen där dom reser till paris och sen sitter jag nu och lyssnar på en skitbra låt med MGMT-time to pretend där jag nyss hörde Paris i låten:P de säger väl allt eller?
apropå låtar så kommer här lite fler:)

MGMT- time to pretend
Adele-chasing pavements
Mötley Crue- too young to fall in love
Mötley Crue- without you
Mötley Crue- helter skelter
Mötley Crue - Afraid
Oasis- I'm outta time
Coldplay- the scientist
Coldplay- Lovers in Japan
The killers- smile like you mean it
Anna maria Espinosa- to win my love
The ting tings- shut up and let me go
The ting tings- That's not my name
The ting tings - great DJ
The ting tings- Fruit machine
Backyard babies- Fuck off and die
Backyard babies- minus celsius
Backyard babies - highlights
Arctic monkeys- teddy picker
Arctic monkeys- brainstorm
Arctic monkeys- A view from the afternoon
Arctic monkeys- from the ritz to the rubble
Arctic monkeys- when the sun goes down

Den lilla listan idag:P nu ska jag sluta ja lovar. hoppas ni gillar nån av låtarna vissa redan tipsade^^
nu ska jag krypa ner och sova go natt

ciao!

räven raskar över isen och i släden efter sitter tomten......

Sitter här och käkar cola nappar och funderar på massa saker som händer. Vi tar livet alldeles för givet. trots att vi är omringade av sjukdomar och olyckor varje dag så ser vi inte verkligheten alla gånger. vi måste lära oss att uppskatta varje dag som det vore den sista. 


"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today"/ James Dean....


Nu till nåt annat, tänk att julen snart är här. Man blir så glad i hela kroppen när allt runt omkring ser så där äckligt jul-vykorts aktigt ut. Nästan så man vill spy, men ska ja va ärlig är det en ganska härlig känsla det ändå.
Snön ligger som ett tjockt täcke på backen och jag har öppnat fodralet flera gånger för att kolla på brädan och ja drömmer mig bort hela tiden till backarna! snö+röd näsa+michillinkläder+chaithe+afterski det hör till vintern.

JA i morrn så flyttar jag, tro det eller ej men men bye bye lilla trånga skokartong till rum och hey till min room mate. Ja som sagt från och med i morrn flyttar jag in hos min älskade vän M för resten av veckan i alla fall, även fast jag inte verkat så pepp på att "flytta in" ska det bli kul, med våra flummiga samtal och våra knasiga idéer som vi får för oss hela tiden.
Kanske blir det utgång i helgen får se, tydligen är det "housewife" tema så får väl se.

nu ropar tv:n

ciao

Back into old school

Back into old school! japp så är det, jag måste tipsa om Guns N roses nya album "Chinese democracy" lyssna!!!
samtal man har på sena kvällar blir alltid roliga och flum vilket leder till planer att dra till Sweden rock festival eller hur svårt man har att göra nummer två när det är andra folk i huset haha! eller hur jag försöker lära min underbara bästa vän hur man uttalar ordet Amöba.   alla roliga samtal (ja jag vet att vi har låg humor) som man aldrig kan sluta skratta till just för att det är humor på lägsta nivå.

men hur som helst så som jag lova så kommer här lite bra musik!

Guns N Roses-chinese democracy
Guns N Roses-Shacklers Revenge
Coldplay-lost
Oasis-Wonderwall
Cyndi Lauper-into the nightlife
Ladyhawke-Back of the van
MGMT- Time to pretend
MGMT- Electric feel
Tesla-love song

That's it. för den här gången i alla fall nu, men ha tålamod kära läsare^^
Ciao!


förkylningsspöken och bläckkonst

vill bara tillägga en grej till förra inlägget något som stämmer och som Emma kommenterade så bra "det finns faktiskt människor som inte tål att höra sanningen! Och är man då ärlig framställer de en som om man vore ett monster... " så nu kan jag skippa det.

Så vad händer världen? själv kan jag inte påstå att det händer ett skit, sitter här med en förkylning som har flygit på som ett elakt datavirus. Men ja den lär nog ge med sig snart. Tiden man spenderar som sjuk får en att inse saker, ibland väldigt förnuftiga saker hur flummigt det än låter så är det sant. Man uppskattar allt så mycket mer när man är frisk tro det eller ej. Men vem gillar egentligen att ligga hemma och va sjuk? nej precis så man får nya tag och kämpar på ett tag till.
 Ju äldre man blir desto mer jävla opassande blir det och bli sjuk, man har ingen tid att lägga på hyllan för att va hemma och va sjuk. Men det gäller att proppa i sig massor av vitlök, det hjälper jag lovar! och smällen man får ta är la att gå runt och stinka vitlök ett tag i käften men hey bättre det än att va förkyld.

JA! tiden är äntligen kommen för att skaffa en ny tatuering samt en piercing, saknar att ha lite skrot i ansiktet:P och tatueringar är jag inte klar med än på ett tag, va ett bra tag sen sist över ett halv år sen haha! men har man väl skaffat en så vill man gärna göra fler, vet inte riktigt men många tycker likadant och det är nog det som kallas tatueringsberoende! men då får jag ta den smällen för den typen av konst är verkligen nåt jag diggar dessutom finns det ingen gräns på vad man kan skaffa:) ska bli kul att sätta sig i stolen igen.

mina lilla grupp av läsare måste nog tro att jag har skitit i det blå skåpet och glömt allt vad musik heter va som sagt ett tag sen jag tipsade om musik men nej nej, då måste ni verkligen ha läst fel blogg för det kommer jag lovar!

här är en bra låt i alla fall "The killers-human" fler låtar kommer tro mitt ord!

ciao!

lägg ner med lögnerna.

tiden går lustigt tickande antingen för fort eller för sakta. så jag blev nästan förvånad över att det inte hade gått längre tid än vad jag trodde, sen sist ja skrev. ska väl försöka få dit några ord.

vi människor har blivit jävligt bra på att dra vita lögner, det är lika vanligt som att knyta skorna eller borsta tänderna. att manipulera andra människor, fråga mig inte varför folk gör det. kanske för att få sig själv att framstå som bättre människor eller är man bara rädd för sanningen? sanningen som man vinner så mycket mer på i längden. lögner kan såra folk när dom väl kommer fram, sanningen gör likadant. Lögner är de som sårar mest och får folk att bygga upp murar, en tegelsten åt gången. Att backa in igen i sitt skal. Varför är det så svårt att säga som det är? vem ska man lita på när det finns två sidor av historien. ja jag vet inte vad jag ska säga. Är riktigt less på folk som inte kan säga som det är, det är det man vinner på  i längden tro det eller ej.
vi är alla människor som kan begå misstag det gör ingen sämre eller bättre, men snälla begå inte misstag med flit för att framstå som bättre.

RSS 2.0