prosit!

För nån dag sen satt jag och läste gamla inlägg som ja har skrivit man överraskar sig själv när bloggen blir nåt helt annat än vad man tänkte från början. Men det är väl bara en kul grej att bloggen inte blir förutsättningsbar:)

jag kan inte heller lova längre att jag ska skriva varje dag, (som jag gjort ungefär tusen gånger nu) de kommer när de kommer när man orkar och har nånting att skriva om.

sitter och nyser och hostar samtidigt, min och marres lilla höstpromenad/fika i gräset gjorde att ja åkte på en jävla förkylning och har gjort allt ja kan för att bli frisk och de har ju i alla fall blivit bättre.
här är några bra tips att lindra jobbiga förkylningar.

Kan jang-finns på apoteket vilket man ska ta två ggr om dan det är ett naturläkemedel. smakar skit men de hjälper.
vitlök, vitlök vitlök. ät det och mycket! de hjälper eftersom de är så starkt så dödar de bacillerna. hellre att man luktar vitlök i käften än att gå runt o va förkyld i flera veckor:P
Grönt thé- drick! väldigt gott och nyttigt men bara det inte blir för mycket.
kan även göra thé utav ingefära eftersom de också är starkt.
apelsiner- ät mycket c vitamin dessutom är det ju mumma^^

nån som har fler tips på att få bort plågande förkylningar? let me know^^

ja vad händer annars nu idag då? sitter på plugget och degar har precis slutat och får sitta här i en och en halv timme och vänta på bussen eftersom den är jävligt seg! sen ska ja träffa sandrah:D 

peace^^


gylfen va nerhissad till min fasa.

ja happ då är man tillbaks igen så tänkte berätta lite som hänt. Idag satt vi på skolan och hade photoshop lektion (mest att pröva att redigera sina egna bilder man tagit och lägga till effekter och bla bla bla. Sen efter ett tag var ja tvungen och gå och pudra näsan så som fina flickor gör ibland. Dessutom är jag en sån som måste kolla gylften stup i kvarten för att se till att den inte är öppen. men vad hade den varit halva dan då? haha ja sånt händer när man stressar till plugget.

I helgen är pöjken här så om en stund ska vi dra till michelle och sällskapa, sjunga kareoke och massa andra roliga spel sen en sväng förbi donken är nästan ett måste en fredag natt:P sen i morrn blir det bio:D


Black stone cherry- rain wizard lyssna!!

Peace

lama inlägg ersätts av humor på låg nivå

2 timmar, 54 minuter, ex antal sekunder och 100 delar senare så sitter man här igen, måste ha nånting och fördriva tiden på. litteratur lektionen (ja du hörde rätt, se vad sofistikerat de låter) va så sömnframkallande att ja sov med öppna ögon kändes de som. Tur att det bara va en film vi skulle titta på.

apropå filmer och serier finns de nån bättre serie än sex and the city? carrie bradshaw med sina kommentarer som dyker upp i krönikan hon skriver. önskar ja också kunde va så jävla snabbtänkt. så kanske fler läser min blogg:P yeah right man kan ju önska. (och klart som fan att jag ska göra det) jag ska bli ett bloggproffs^^ en sån där som skriver flera gånger per dag och får folk att sitta påklistrade på skärmen av spänning och längtar till nästa inlägg. sån bloggare ska jag bli!
aja till nåt annat så har jag börjar skissa på tredje tatueringen nu. de ska inte vara en big deal (inte hamburgaren på donken ja vet att dom flesta har sett "ingen big deal" reklamen) men vet ungefär hur den blir^^ vem vet kanske lägger in en bild på den sen.

fan vilka lama inlägg lika bra att ja loggar ut innan ja förlorar dom få läsarna ja har:P
nästa gång blir de fan humor på låg nivå och kanske skvaller:P

peace!

zombievandring:P

Här går jag runt på skolan i sömnen, nej inte riktigt men det känns nästan så. känns som jag skulle kunna somna när som helst. Hör man ett högt snark så är de nog jag^^
För varje dag som går i skolan kommer ja närmare och närmare mina drömmar. ja vet de kommer dröja jävligt länge men en dag närmare för varje dag som går. en vindpust i rätt riktning swisssshhh:P haha fan kan man vara mer lam. men jag skyller på sömnbristen. känns som ja har massor att göra men har ju inga läxor eller nåt sånt:P

har börjat kolla på lite resor får se om jag och pöjken tar oss iväg i vinter på solsemester. haha båda som hatar att ligga och steka för länge hur ska det gå? blir nog fina fisken:P

nej nu ska jag fördriva tiden på annat onödigt sätt läsa eller skissa lite.

peace!

plugget igen.

JA de märks att emma är nyfiken som satan på vem ja snackat om i senaste inläggen:P men de lär nog komma mer skvaller om man kan kalla det så längre fram:P Kan iaf säga att ja har nog aldrig mått så här bra som ja mår med honom:)

ja tillbaka till plugget igen börja dagen med en av dom tråkigaste lektionerna men de funkar:P har man direkt nåt val? nej ja tror fan inte det lika bra och satsa allt på skolan nu så man kan börja göra alla saker som man vill göra längre fram.

nä dags och dra men keep looking ikväll

ciao!


en liten egoist ja visst:P

Ibland behöver man en helg eller nån dag att bara ta hand om sig själv, att vara egoistisk skadar aldrig så länge det inte går i överdrift. Att göra saker för sig själv stora som små för att höja självkänslan till ex.
ex ny hårfärg som jag fixade idag och äntligen blev jag fan nöjd med hur det blev! Kanske låter lite ytligt men va fan självförtroendet är på toppen just nu. Men beror nog inte bara på att just hårfärgen blev bra utan att det är första gången på länge ja har känt mig så här jävla lycklig! Dom små fjärilarna i magen ni vet.
som ja skrev i förra inlägget hur en person man gillar så fruktansvärt mycket kan få en att må så jävla bra! (är så glad att jag har dig, du är fan underbar!)

Va kan man mer säga då? (den repliken är fan standard i varje inlägg) helgen har vart lugn som satan, men inget ja klagar på direkt har vart rätt skönt ändå att bara vara hemma och inte ha massor av planer.

ibland blir man förvånad av att vissa låtar som inte alls är den typen av musik man gillar ändå fastnar.
som den här låten till ex "shwayze-buzzin'" inget ja brukar lyssna på men den låten är skön på nåt sätt så lyssna på den vet ja! gillar rösten på killen som sjunger och spelar gitarr.

va nog allt idag men catch you tomorrow eller när man är tillbaka till plugget! vilket är lite sjukt men längtar lite de får en och inse att man valt rätt inriktning:)

peace!


kanske magsjuka på gång men ändå lycklig:P

Idag blev de ingen skola kände mig väldigt dålig igår och i morse på väg och bli förkyld kanske magsjuka, god damn har inte tid med sånt en dag från plugget kan man missa så mycke på.
Aja helg nu äntligen! fatta hur mycket ja har längtat efter helgen då jag kan sova ut och ha tid och träffa vännerna finns fan så lite tid på veckorna.
Ikväll blir de bara lugn film kväll:) sen får man se vad man hittar på i morrn

Nu till nåt helt annat, det är lustigt hur jävla bra man mår, hur glad och lycklig man blir när man gillar någon och ännu bättre när känslorna är besvarade! det är få saker som klår den jävligt underbara känslan.
hur en person kan få en att känna sig så speciell.

nej ska kanske slå film tittar rekordet nu. men kepping updated i morrn igen
ciao!

one moment in picture

Jaha nu va de så där äckligt längesen man skrev ett inlägg så kan väl försöka nu då.
vad har hänt sen sist? jo jag har hamnat bakom skolbänken igen eller snarare bakom kameran. Går nu media på en folkhögskola där jag inriktar mig på foto. Riktigt kul men massa nytt och lära sig tur att man inte är helt nybörjare på vissa grejer.
Annars då? ja känns som jag inte har ett liv all tid tar skolan upp men så börjar jag bli en jävla pluggis också^^ Kanske är bäst så när man går nåt man skulle valt för längesen men som man inte fattade då eftersom man var för trög och dum. aja better late then never.

Nu höll jag nästan på att glömma har en del musiktips också^^

Sonata arctica-the misery
Sonata arctica- the gun
Sonata arctica- the vice
Sonata arctica- letter to dana
Sonata arctica- draw me
Nightwish-bye bye beautiful

Ja kanske märks är stort Sonata fan:P men ett av dom bästa banden också delad plats med Mötley crue.

Så kommer nog bli en hel del blogg från skolan. keeping updated^^
Nä nu måste jag fan dra.


RSS 2.0