yrar runt med ett smörpaket under armen

Gäsp ingen sömn i natt, men som tur va så va lektionen idag väldigt slapp vi satt och kollade på Top Gun hela lektionen:) tro mig att man var trött när man kom hem när man yrar runt i nattmössan och upptäcker att man är på väg att ta med sig smörpaket till sängen för en powernap. ja nån gång ska va den första.
Nej dags att piffa upp galaklänningen de nalkas singstar och drinkar innan utgången ikväll!

ha en bra kväll!


osociala jag?

gosh! sitter framför dumburken nu igen:P Idag fick jag en tankeställare haha börjar undra om jag börjar bli lite väl osocial på veckorna? insåg att jag måste ändra de för det är verkligen inte jag. vad har hänt egentligen? haha.
I morron kommer i alla fall dagen att spenderas på plugget och skapa film. Sen på kvällen blir det utgång. Goda drinkar, singstar med höga falska toner och massor av skratt, goa människor och uppklädd till tänderna^^ Magnus uggla moves kommer definitivt att komma på dansgolvet haha.


lite musik här
Lily Allen- the fear
Robyn-cobrastyle
Kleerup ft Linda sundblad- History



sleepyhead

min efterlängtade powernap slutade i fem timmars sömn idag när jag kom hem. Hann nog räkna ungefär 3 får innan rummet fylldes av mina höga vibrerande snarkningar. Dock va det inte världens smartaste plan av mig att ta en "liten" powernap på kvällen eftersom man nu är lika pigg som man vore efter fem stora kaffekoppar eller massor med cola med krossad is vilket jag är sjukt sugen på just nu!

aja man lär väl aldrig lära sig att lägga sig i tid, man är alltid den lilla nattugglan man är^^
ciao!


sover med ögonen öppna

Fy satan i gatan vad jag är trött. Skulle i princip ge allt nu för att få lägga mig under ett varmt duntäcke och SOVA! Kan lova att det är riktigt svårt att hålla ögonlocken öppna nu. Det känns som jag sitter vid tangentbordet och sover med öppna ögon, och små drömmer lite. Men man har ju ändå sig själv att skylla.
Sömnbrist är inte min bästa vän, när man sover i snitt 6 timmar per natt så känns det efter ett tag. Börjar om i puberteten när finnarna ploppade ut.Tur är väl det att det bara är en, men det ser ut som om någon har stoppat ett stort implantat i pannan på mig(det största som går att hitta i implantatsväg). Det är inte det roligaste så jag ber på mina små knän nån som vet hur man får bort den?? haha detta kan vi kalla i-lands problem^^
 
Jag måste ju hålla mig vaken men att sitta här och se fler och fler bokstäver fylla ut sidan gör inte saken bättre, lika effektivt som att räkna får. Hmm kanske man ska ta en kopp kaffe. That's a plan! en jä**a bra sådan också!

morrn morrn!

sleep tight, tomorrow

Då sitter man här, onödigt att ens ha väckarklockan på ringning för om typ en timme ska man ju upp. Men man vet ju aldrig, risken finns alltid att man somnar. det är så typiskt också att man blir trött nu när man inte får sova heller. måste försöka vända på dygnet istället för att gå runt på dagarna som en levande död.
Kom förresten på en till grupp som rekommenderas nämligen; Tiger Lou sitter just nu och lyssnar på låten Crushed By A Crowd. Den låten är sjukt bra och toppas på listan av deras låtar än så länge.
Ska i alla fall försöka få till ett positivt jag tills skolan börjar. Får nog gå och smila hela morronen om de ska funka^^ blir en riktigt jävla lång dag idag. oj oj I have such a glamour of life haha eller inte direkt, men man kan alltid låtsas. Att intala sig själv brukar ju alltid funka.

nej nu ska ja nog zappa lite mellan tv kanalerna.
I'll be back!

flamingos en av dom finaste fåglarna på jorden enligt mig ialla fall

Ja äntligen börjar de likna något^^ eller vad tycks? oldschool är det ju i alla fall. flamingon måste vara med bara för att det är en sån fin fågel. Dessutom är jag lite smått stolt över mig själv för att jag har lyckats fixa min blogg lite mer personlig.
Idag har varit en väldigt kreativ och ordningsam dag haha låter lite smått tragiskt låter det ju. Men jag har samlat lite bra musik som jag tänkte tipsa om så hoppas nån gillar det^^

Adiam Dymott- " Miss you"
Mando Diao- Dance with somebody
Mando Diao- You can't steal my love
Mando Diao- Sheepdog
Mando Diao- Long before Rock' N Roll
Mando Diao- God knows
A Camp- Stronger than jesus
Molotov jive- Paint the city black
Familjen- Huvudet i sanden
The Hives & Cyndi Lauper in a christmas duel (ja lite sent efter jul men ändå den är riktigt bra)
John ME- Love is my drug
Motorhomes- Into the night (sångaren är john ME)
Motorhomes-For tomorrow
Motorhomes- For whom it may concern
Motorhomes- The man
Hello saferide- Anna

nej nu blir de sova natti natti.
ciao!

bloggdesign, ingen lätt konst direkt

När ja hörde alla andra som klagade på att det tog flera timmar när man skulle ändra sin blogg look trodde jag faktiskt att dom överdrev en aning, men nej tchi fick jag! det är ett rent H*****e innan man har fattat någorlunda vad man håller på med. Men lyckades ialla fall få det att se ut på ett annat sätt. Igår satt jag nog i 2-3 timmar innan jag hade bytt bakgrundfärgen. tjo jag och koder går inte ihop. there you got it!

musiktips! Molotov jive lyssna på denna grupp! rekommenderar stort! gillar man the hives och det stucket så kommer man gilla denna grupp. Det har tyvärr inte dundrat ur så mycket av deras musik i mina högtalarna men det kommer.

ciao!

music 24/7

              Music is my freedom! finns det nåt bättre än musik?:)

ny design

Japp börjar lära mig hur man ändrar designen på bloggen, men alla jävla koder kan man inte direkt lägga på minnet så testar runt lite för skojs skull, även fast jag är sjukt trött. but I'm getting there! (someday) så kan ju alltid hoppas att man får till det nån gång.

ciao!

Karma?

Karma, ja om man gör nåt riktigt skit i sitt förra liv så ser nog karma till att man får ett straff i nästa. just nu känns det i alla fall så. Har ingen större lust att säga vad de hela handlar om. Men snacka om att jag är less på hela den här karma grejen. Om de nu är så som jag skrev innan. Eller så får man straff för att man är för snäll. finns de nån balans hur snäll man kan vara eller är de tillåtet att vara lite bitchig ibland? Eller är det bara så att fel saker händer fel människor? I'm clueless:S

I'm out
ciao!

musik på högsta volym:P

tänkte börja göra lite gratisreklam för en kompis band dom är dessutom riktigt bra så lyssna! Mandatory heter bandet

här är i alla fall länken till deras myspace  sida
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=236246015
 
så nu är det gjort:P
musiken dunkar på i högtalarna som vanligt här och jag skulle inte bli förvånad om jag en dag får tinitus men musik är något som måste spelas på högsta volym de finns inga alternativ i den frågan:P

hopp

So here we go again! ja min dag gick från en sån där "vill bara krypa under täcket och sova ifrån den här skitdagen" till en helt bra kväll men roliga samtal med massor av skratt. det är så underbart när ingenting är predictibal, andra ord förutsättningsbart:P ja så vad händer för mig? har vridit upp basen på högsta volym på mina högtalare, och skapat den bästa ultimata spellistan på youtube haha! samtidigt sitter jag och pratar med min underbara vän johan. måste ge han lite creed för att han alltid finns där för en! han är guld värd! precis som många andra kottar:)

skola i morgon, tänk va veckan bara springer förbi ja hänger inte alltid med. snart går man inte kvar längre, utan beger sig ut i stora vida världen som en liten vilsen räka som försöker hitta sin flock i havet.
haha apropå ingenting och allt, så chockar jag mig själv, jag är nämligen ingen som planerar in saker utan brukar ofta vara väldigt spontan och ta de som de kommer. men har massa saker jag vill göra i sommar.
bla att spara så jag kan åka och se coldplay i sthlm i augusti haha tragiskt att behöva tänka så långt fram.

ja ja de va allt idag från tangentbordet till fjärkontrollen:P
natti natti ciao!

need some beautysleep

ja egentligen behöver ja sömn, men lik förbannat sitter man då här och bloggar:P får bli ett kort och tråkigt inlägg
ja som jag har gnällt om innan längtar grymt tills skolan är över! countdown!

just det jag ska på en storsians som Terry evans ska ha i februari, bestämde mig idag att haka på vem vet, blir kanske roligt skulle jag tro. Sen har ju också kleerup spelning i februari, M och jag har redan bokat:P

nej nu ska jag fan få min lilla skönhetssömn, den behövs tro mig.

natti natti:P

Lyssna om ingen har gjort de redan Stevie Nicks- edge of seventeen

nattugglan

Natten har krypit sig fram, och här har jag suttit och kollat på "Dirty dancing" "nobody puts baby in a corner" som är så klassiskt!, spanat in Patrick Swayze, samtidigt (såklart)
. Sova kan jag inte heller. utan letar runt som en galning efter musik och tipsa om^^ hehe and I found some goodies!

Stevie Nicks- Edge of seventeen
Deep Dish ft. Stevie Nicks- dreams
In flames- trigger
In flames- come clarity

Yeah yeah yeahs- gold lion

The ting tings- great DJ

Bloc party- Talons

Ja även fast jag intalat mig om att jag inte är trött, så lurar jag nog mig själv att tro de, för just nu är känslan att inte ha alla tomtar på loftet skrämmande nära. Imorrn kommer i alla fall inte väckarklockan skrika åt mig klockan 5. Skönt! Enda positiva på veckan för en pluggnörd är tisdan då de är sovmorgon och man kan va den lilla nattugglan som man faktiskt inte kan hjälpa att man är.

Natti natti!
ciao!


åter igen en liten pluggnörd:P

Hmm, ja va ska man säga.... skolan började idag och idag va i alla fall rätt dag, när man masade sig hit^^. snacka om att man är trött och slö, sov nog bara 2 timmar sammanlagt. så likabra att fördriva tiden här innan man drar hem och sussar lite:P

så åter igen är man tillbaks bakom skolbänken, åter igen en liten liten, stor pluggnörd:P

ciao!

ja lite korkad är jag nog iallafall:P

yeah!! första förkylningen på de nya året jag är så jävla lyckligt lottad!!!..... NOT! det är en riktigt plåga som en finne i r..... nä men i alla är det aldrig kul. dessutom gör förkylningar mig riktigt dum, eftersom jag inte orkar tänka (haha kanske inte ska skylla på min förkylning) haha sen gör det inte saken bättre att min vän sandrah är som hon är^^ haha tårarna sprutar som fan tack vare våran fina duettsång, och att jag säger saker utan att tänka och massa mer som ja nog inte ska avslöja här. kanske under mina förkylningsperioder är jag en fara för mäniskligheten?

nej dags och kila innan man säger nåt riktigt korkat.

kolla in mamma nya kille (ett program på P3) mange:P

ciao!

2009!

jahapp, 2 veckor sen man skrev sist. ett helt nytt år! och de här året ska bli de bästa år nånsin om jag får bestämma. lovet har spenderats med jobb och tålamod. tro mig muskler har byggts ungefär i flinta-stil:P men det är ansträngningen som räknas. känns skönt att få jobba ihop lite pengar. att få komma bort ett tag och få tankarna på annat.

ja just man kanske ska sammanfatta lite vad som hänt sen sist, som sagt har vart i fjällen, jobbat. juldagen drog jag och M ut det var riktigt kul. sen på nyår blev det utgång för mig och J haha missade tolvslaget eftersom ingen hade koll på tiden men de va grymt kul i alla fall, förutom att man fick en stalker efter sig men men, se att man kan ha kul nykter. ingen brädåkning hann jag med tyvärr:/

japp så är man tillbaka, trodde nämligen att skolan började idag, där sitter jag och väntar att någon ska komma så lektionen  kan börja, sen får ja ett mess av min lilla vän B som säger att vi börjar på måndag. haha de är äkta pluggnörds anda^^

det är ganska sjukt hur mycket saker kan förändras på nån vecka bara i en annan miljö. snart är skolan slut, dags o leta jobb, massor av planer för i år:P får hålla tummen att de här året blir bra!!! haha ja allt de här blev en jävla röra:P

lyssna på---> "james morrison ft nelly furtado-broken strings" (ja ni har säkert hört den men va fan)

ciao rockers!

RSS 2.0